HTML

GTA - Grand Theft Auto

Friss topikok

Hamarosan megjelenik a nagy sikerű GTA 5. része

2013.02.20. 15:08 Fabbro77

A GTA (Grand Theft Auto) előző része méltán tették világhírűvé a fejlesztő csapatot. Nem véletlen, hogy a folytatást nem akarták elkapkodni, újabb nagy dobásra készültek vele.

A GTA V-ről eddig csupán annyi információval rendelkeztünk, hogy előre láthatólag 2013-ban jelenik meg Play Station 3-ra és Xbox 360-ra. Mostantól azonban újabb információ is a rendelkezésünkre áll. Jó esély van rá, hogy az újabb rész még nagyobbat fog durranni, mint az előzőek.

A történet Los Santosban játszódik, a Grand Theft Auto 5. részében. Az eddig megszokottól eltérően ebben a részben három főszereplőt irányíthatunk. A Grand Theft Auto 5 főszereplői:

1. bankrablásokból meggazdagodott veterán rabló,

2. egy tapasztalt autótolvaj

3. egy pszichológiai eset

A három szereplő szövetkezik a játékban azzal a céllal, hogy életük legnagyobb dobásait összehozzák.

A GTA 5 monumentális helyen játszódik, a fejlesztők nem spóroltak a hellyel. Bár "kizárólag" Los Santos lesz szabadon bejárható, mellette a város körül elterülő vadon is részét képezi a játékmenetnek. Komoly erdőség, hatalmas tó és egy teljes hegy is vár majd ránk. Drasztikus fejlesztésen estek át a lövöldözések, az autók vezetési rendszere, és a minijátékok.

Szólj hozzá!

Címkék: GTA Grand Theft Auto GTA5

A bejegyzés trackback címe:

https://gta5.blog.hu/api/trackback/id/tr25094197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása